Ammattimaista palvelua luontoa kunnioittaen

Hei! Olen Nisulan Joni, metsuri ja yksityisyrittäjä Vetelistä, Keski-pohjanmaalta.

Olen erikoistunut pihapuiden kaatoon Kainuu, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Pohjois-pohjamaa alueilla. Lisäksi liikuteltavalla klapikoneella voin tehdä asuntonne tai mökkinne pihassa, suoraan varastoon, polttopuut omista puistanne.

Tietenkin, jos teillä on tarvetta polttopuille, niin saatte ne myös minulta, kotiin toimitettuna.

Teen myös muutkin metsurin työt, niin pihassa, puutarhassa, kuin myös metsässä.

+358 504098773

joni@metsapalvelunisula.fi

Mäntöläntie 11, Veteli

Y-3000705-1

Metsurintyöt

Teeme kaikki perinteiset metsurintyöt, taimikonhoidosta tukkipuun kaatoon.

Polttopuu myynti

Saatavana myös valmiita polttopuita, klapeja. Joko noudettuna Vetelistä, Tunkkarilta tai kotiinne toimituttuna.

Polttopuiden teko

Polttopuun tekoa paikanpäällä
Pätkimme puut haluamaanne polttopuumittaan, ja lisäksi voimme pilkkoa puut valmiiksi klapeiksi asti.

Kotitalousvähennys tehdystä työstä

Kotitalousvähennykseen oikeuttaa työ, joka on tehty vähennystä vaativan verovelvollisen omassa tai verovelvollisen, hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, ottovanhempien, kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten tai edellä mainittujen henkilöiden puolisoiden käyttämässä asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa.

Esimerkiksi piha-alueella tapahtuva polttopuiden teko ja kasaus, pihapuiden kaato sekä pihapuiden oksien karsinta oikeuttaa kotitalousvähennykseen. 

Kotitalousvähennystä ei voi saada piha-alueen ulkopuolella tapahtuvasta puunkaatotyöstä, eikä myöskään piha-alueen laajentamiseen liittyvistä puunkaatotöistä. Kotitalousvähennykseen ei oikeuta myöskään uudisrakentamiseen ja siihen verrattavaan rakentamiseen liittyvät puidenkaatotyöt. 

Voit saada kotitalousvähennystä maksimissaan 2 250 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran.

Tutustu kotitalousvähennykseen Verohallinnon sivuilla:

Vakuutus

Vastuullisena yrittäjänä olemme huolehtineet vakuutuksistamme. Sen lisäksi, että olemme huolehtineet omasta vakuutuksesta lain mukaan, vakuutukset kattavat työkohteen ja ympäristön.

Tilaajavastuu

Tilaajavastuulaki on laadittu torjumaan harmaata taloutta ja estämään sellaisten alihankkijayritysten käyttö, jotka eivät huolehdi velvoitteistaan yhteiskuntaa kohtaan. Osa näistä asioista on sellaisia, joista myös työtä tilaavan yksityishenkilön kannattaa olla kartalla.

Ota yhteyttä!

13 + 8 =

Puu on kotimainen, taloudellinen energialähde, jota on saatavissa Suomessa runsaasti. Puu on myös ympäristöystävällinen ja sitä pidetään hiilineutraalina.

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkitykseltä yritykseltä, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.

+358 504098773

joni@metsapalvelunisula.fi

Mäntöläntie 11, Veteli